AnaSayfa / Genel / Kahve falında faul kesmek

Kahve falında faul kesmek

Kahve falında faul kesmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, özel hayatında mutlu olacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına, yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında faul kesmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseye karşı huysuz davranabilirsiniz.

Kahve falında faul kesmek mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında faulleri düzeltmek ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun faul görmek yaşanan sorunların sona ereceğine, beklentilerinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında faulleri kısaltmak bolluk getirecek bir döneme girileceğine, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında faul görmek çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında dikenleri kesmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, açların doyacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü saçı kesmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik kesmek insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir