AnaSayfa / Genel / Kahve falında dikenleri kesmek

Kahve falında dikenleri kesmek

Kahve falında dikenleri kesmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dikenleri kesmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında dikenleri kesmek çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında ele diken batmak başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, eksiklerini kapatacağına ve bu sayede hayatını daha kolay hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli çiçek görmek sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dikenli kestane görmek anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına delalet eder.

Kahve falında dikenli yeşillik görmek hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mor diken görmek karşına hayırlı kapıların açılacağına, çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında dikenli balık görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına işarettir.

Kahve falında dikene basmak elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir