AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun faul görmek

Kahve falında uzun faul görmek

Kahve falında uzun faul görmek ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, yeni kapılar açılacağına, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, hatalarından erken döneceğine, işinden ekmeğinden olacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında uzun faul gördüyseniz:

  • Dikkatinizi vermeniz gereken şeyler var.

Kahve falında uzun faul görmek özel hayattan yana mutluluk verecek gelişmelerin yaşanacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulur.

Kahve falında faul görmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında faulleri düzeltmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında faul kesmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında faulleri kısaltmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün saçlarını uzun görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, zor durumlara düşüleceğine inanılır.

Kahve falında uzun kirpikli birini görmek ticaretinin büyüyeceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir