AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü saçı kesmek

Kahve falında ölü saçı kesmek

Kahve falında ölü saçı kesmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü saçı kesmek gördüyseniz:

  • Değişiklik yapmanız şart görünüyor.

Kahve falında ölü saçı kesmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında ölü birinin saçını kesmek somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün saçlarını kesmek saygısını toplayacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah saç kesmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına delalet eder.

Kahve falında babanın saçını kesmek işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında saçın uçlarını kesmek bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, ekmek bulamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı kahkül kesmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında saçının önünü kesmek manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir