AnaSayfa / Genel / Kahve falında faul görmek

Kahve falında faul görmek

Kahve falında faul görmek en kutsal ve en yoğun duyguları yaşayacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında faul gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında uzun faul görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine işaret eder.

Kahve falında faul görmek yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine yorulur.

Kahve falında faulleri düzeltmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında faulleri kısaltmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında faul kesmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir