AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşillik kesmek

Kahve falında yeşillik kesmek

Kahve falında yeşillik kesmek beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, mutluluktan havalara uçacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine ve ondan sürekli yardım görüp, iyi anlaşacağına, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, herkesin takdirinin toplanacağına yorulur.

Kahve falında yeşillik kesmek gördüyseniz:

  • Katılımcı olmamanız hiçbir işin hallolmaması anlamına gelebilir.

Kahve falında yeşil çam ağacı kesmek maddi konularda zayıf düşeceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ot kesmek olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil dal kesmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşillik kesmek iş hayatında atılıma geçeceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında yeşil soğan kesmek seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, yüz güldürecek sonuçlara ulaşılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil çay kesmek yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, elinize geçecek paraların hızlı bir şekilde kaybolacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil ağaç kesmek kendine döneceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında sıpa kesmek falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir