AnaSayfa / Genel / Kahve falında bahçeye fasulye dikmek

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek gördüyseniz:

  • Korkularınız sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, başa iş açacağına tabir olunur.

Kahve falında fasulye dikmek kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine inanılır.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek yalnız hissetmeye, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye dikmek yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında toprağa fasulye dikmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bahçede fasulye görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye bahçesi görmek uzunca bir süre bu hastalık ile uğraşacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir