AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye fidesi dikmek

Kahve falında fasulye fidesi dikmek

Kahve falında fasulye fidesi dikmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin kendi işine sahip olacağına, yeni bir ev alınacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye fidesi görmek zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye fidesi görmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, çok daha büyük adımların atılacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz fidesi dikmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nar fidesi dikmek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, onlar sayesinde moral bulacağına yorulur.

Kahve falında fide dikmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine işarettir.

Kahve falında domates fidesi dikmek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında zeytin fidesi dikmek bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir