AnaSayfa / Genel / Kahve falında toprağa tohum dikmek

Kahve falında toprağa tohum dikmek

Kahve falında toprağa tohum dikmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, kapalı olan kısmetinin açılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa tohum dikmek gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.Eğer aşırılığa kaçarsanız sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında toprağa tohum dikmek zor günler geçireceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına işarettir.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına işarettir.

Kahve falında toprağa tohum ekmek sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan bitki dikmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, rahat yüzü göreceğine işarettir.

Kahve falında toprağa sarımsak dikmek hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında toprağa gül dikmek aile hayatının bozulacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına yorulur.

Kahve falında toprağa ağaç dikmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında toprağa bir şey dikmek yaşama olan inancını tazeleyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir