AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye kurutmak

Kahve falında fasulye kurutmak

Kahve falında fasulye kurutmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine işarettir.

Kahve falında fasulye kurutmak gördüyseniz:

  • Kimsenin size yük olmasına izin vermeyin.

Kahve falında kurutulmuş fasulye görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fasulye kurutmak çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında kurutulmuş dut yemek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ellerin kuruduğunu görmek sorunlarını çözebileceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında saçı kurutmak hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş karanfil görmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday kuruttuğunu görmek uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir