AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş karanfil görmek

Kahve falında kurutulmuş karanfil görmek

Kahve falında kurutulmuş karanfil görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sağlığını da kaybedeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş karanfil gördüyseniz:

  • Evle ilgili değişiklikler konforu arttırabilir.

Kahve falında kurutulmuş karanfil görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açmamış karanfil görmek var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karanfil baharatı görmek fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı karanfil görmek miras konularında sıkıntılar çıkacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı karanfil dağıtmak girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına delalet eder.

Kahve falında mavi karanfil görmek sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına delalet eder.

Kahve falında mor karanfil görmek oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, her şeyin durağan şekilde süreceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe karanfil görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, başarıyla geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir