AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül görmek

Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül görmek

Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül görmek sadece kendisini düşüneceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, sevilen kişilerle çok mutlu olunacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, dertleri biteceğine işaret eder.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül gördüyseniz:

  • Bazı kişileri bir durumu bozmakla korkutmaya çalışmanız ya da kontrolü elinde tutan kişileri bazı konularda zorlamanız istenilen etkiyi yaratmayabilir.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı gül görmek başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş gül görmek sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş kırmızı biber görmek asla dert yüzü görmeyeceğine, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı biber kurutmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı güllü gelinlik görmek ilim irfan sahibi olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iki tane kırmızı gül görmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına tabir olunur.

Kahve falında solmuş kırmızı gül görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı gül toplamak uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, sağlık ve hayır getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir