AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçı kurutmak

Kahve falında saçı kurutmak

Kahve falında saçı kurutmak ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, yapılan ahlaksız davranışlara, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine ya da yakın akrabalarına iş imkanları sunacağına, kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında saçı kurutmak gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Kahve falında saç kuruttuğunu görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında saçı kurutmak maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kurutma makinesi görmek sıkıntıların artacağına, kötü duygularını yeneceğine inanılır.

Kahve falında saçını kurutmak aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına, onu dinleyeceğine işaret eder.

Kahve falında saç kurutmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, sevdikleri ile kavuşacağına işarettir.

Kahve falında saçlarını kurutmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına inanılır.

Kahve falında ıslak saç kurutmak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, mutlu ilişkiler kuracağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir