AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş dut yemek

Kahve falında kurutulmuş dut yemek

Kahve falında kurutulmuş dut yemek ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş dut yemek gördüyseniz:

  • Bazı olayların nasıl gelişmesini istediğiniz konusunda gerçekçi olmalısınız.

Kahve falında kurutulmuş dut yemek gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş dut görmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine tabir olunur.

Kahve falında kurutulmuş meyve yemek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, günahtan temizlenmeye delalet eder.

Kahve falında dut pestili yemek yardıma muhtaç olan kişilere yardım etmek için çaba göstereceğine ve zorlukları yenmeleri için destek olacağına, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz dut toplamak ve yemek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dut üzümü yemek verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine işarettir.

Kahve falında dut reçeli yemek tüm dileklerin tutacağına, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çilek ve dut yemek bolluk içinde yaşanacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir