AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurutulmuş fasulye görmek

Kahve falında kurutulmuş fasulye görmek

Kahve falında kurutulmuş fasulye görmek toplum için faydalı işler yapacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş fasulye gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında kurutulmuş fasulye görmek rahatlığa ereceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye kurutmak maddi anlamda çok zorlanacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında ağzının kuruduğunu görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ekmek kurutmak iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş acı biber görmek kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında nane kurutmak deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında gölün kuruduğunu görmek varolan sorunlarının sona ereceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, kazancın gittikçe artacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş incir görmek parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir