AnaSayfa / Genel / Kahve falında buğday kuruttuğunu görmek

Kahve falında buğday kuruttuğunu görmek

Kahve falında buğday kuruttuğunu görmek ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında buğday kuruttuğunu gördüyseniz:

  • Ters giden veya uyumsuzluk yaşanan konuları görmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında buğday kuruttuğunu görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş karanfil görmek fakirlerin zenginleşeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına alamet eder.

Kahve falında kurutulmuş erik görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında kurutulmuş mısır görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saç kurutma makinesi görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kurutmalık patlıcan görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ağzının kuruduğunu görmek hayallerinin suya düşeceğine, bir rahat yüzü görmeyeceğine delalettir.

Kahve falında bahçenin kuruduğunu görmek bir daha kopmayacağına, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir