AnaSayfa / Genel / Kahve falında fasulye dikmek

Kahve falında fasulye dikmek

Kahve falında fasulye dikmek örnek, saygı değer, sözü dinlenir, bilgi sahibi biri olarak kariyer yapılacağına, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, geniş geniş yaşayacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında fasulye dikmek gördüyseniz:

  • Yapılması gereken bazı işler ya da atılması gereken adımlar konusunda fikirleriniz varsa, paylaşmalısınız.

Kahve falında yeşil fasulye dikmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, adının yayılacağına işarettir.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok daha iyi günler göreceğine inanılır.

Kahve falında fasulye dikmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına yorulur.

Kahve falında toprağa fasulye dikmek borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına delalettir.

Kahve falında fasulye ıslatmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, çok büyük paralar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında etli kuru fasulye görmek sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir