AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil fasulye dikmek

Kahve falında yeşil fasulye dikmek

Kahve falında yeşil fasulye dikmek aksiliklerin ve engellerin giderileceğine, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, yaşam sevincinin geri geleceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil fasulye dikmek gördüyseniz:

  • Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir.

Kahve falında yeşil fasulye dikmek birlikte çeşitli işlere girileceğine, çok sevineceğine ve heyecanlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağa fasulye dikmek başına uğursuz olayların geleceğine, kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında bahçeye fasulye dikmek büyük bir maddi refaha kavuşacağına, arzuların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında fasulye dikmek işine dört elle sarılacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında fasulye fidesi dikmek insanları kıracağına, üzeceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fasulye tohumu dikmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye yediğini görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye ekmek sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir