AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş ayıklamak

Kahve falında taş ayıklamak

Kahve falında taş ayıklamak bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine alamet eder.

Kahve falında taş ayıklamak gördüyseniz:

  • Aklınızda bulunmasında fayda var.

Kahve falında pirinçten taş ayıklamak büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taş ayıklamak sevgi ve barış ortamına kavuşacağına, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına işarettir.

Kahve falında topraktan taş ayıklamak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pirinç taşı ayıklamak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak ayıklamak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine inanılır.

Kahve falında zeytin ayıklamak hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasından bit ayıklamak böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, zorlukları ve dertleri de Allah’ın yardımı ile aşmayı bileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saçtan böcek ayıklamak bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, yeni bir ilişkiye başlayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir