AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi tutup atmak

Kahve falında fareyi tutup atmak

Kahve falında fareyi tutup atmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, elde avuçta bulunan paralar ile girilen işte meslek açısından çok üst noktalara gelineceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına işaret eder.

Kahve falında fareyi tutup atmak gördüyseniz:

  • Sert tutumlar size zarar verebilir.

Kahve falında fareyi tutup atmak iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine yorulur.

Kahve falında fare tutup atmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında yılan tutup atmak kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, miskinliğinden ve sürekli olarak uyuma isteğinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı tutup atmak yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında ipe tutunarak uçmak dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine inanılır.

Kahve falında birisiyle el ele tutuştuğunu görmek zafer ve zenginlik getireceğine, kısmet bolluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında odun tutuşturmak çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir