AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan tutup atmak

Kahve falında yılan tutup atmak

Kahve falında yılan tutup atmak sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, yeni bir işe gireceğine, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, malını ve canını riske edeceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, fal sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan tutup atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ilişkin sırları paylaşmanız maddi manevi sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yılan tutup atmak hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı tutup atmak çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare tutup atmak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi tutup atmak kendi patronu olacağına, tamamen içine kapanacağına yorulur.

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında el ele tutuşup yürümek bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elini tutup yürümek kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına, kendisinden çıkarı olan ve maddi olarak kişiyi kullanmak isteyen biriyle tartışma yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir