AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare tutup atmak

Kahve falında fare tutup atmak

Kahve falında fare tutup atmak büyük ferahlık yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine rivayet eder.

Kahve falında fare tutup atmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda köşeye sıkışmış ya da yolun sonuna gelmiş hissedebilirsiniz.

Kahve falında fareyi tutup atmak iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare tutup atmak yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılan tutup atmak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı tutup atmak darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle el ele tutuşup yürümek talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına delalet eder.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek para konusunda da ciddi kayıplar yaşayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine delalet eder.

Kahve falında güneşin tutulmasını görmek huzurun kaçıp yeniden gergin ve stresli bir hayata kavuşulacağına, onu borçtan kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında iki kişinin elele tutuştuğunu görmek hayatının da kolaylaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir