AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı tutup atmak

Kahve falında yılanı tutup atmak

Kahve falında yılanı tutup atmak bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, işlerinin daha da iyi olacağına, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, borçlanacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, özel hayatının renkleneceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı tutup atmak gördüyseniz:

  • İlerleme odaklı düşünün.

Kahve falında yılan tutup atmak işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı tutup atmak bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, kişinin hacetlerinin gerçekleşmesine alamet eder.

Kahve falında fare tutup atmak sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi tutup atmak yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iki kişinin elele tutuştuğunu görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle el ele tutuşup yürümek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, sorunlarını çözeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el ele tutuşan çift görmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elinden tutup kaldırmak yaşam tecrübesi edineceğine ve gerek mesleğinde gerekse hayat okulunda öğrendiklerini insanlara aktaracağına, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir