AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe tutunarak uçmak

Kahve falında ipe tutunarak uçmak

Kahve falında ipe tutunarak uçmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, bekarsa evleneceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, rızkının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında ipe tutunarak uçmak gördüyseniz:

  • Şansınız sürekli olmayabilir.

Kahve falında ipe tutunarak uçmak art niyetli kimselere rastlayacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına delalettir.

Kahve falında ipe tutunup sallanmak zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında bir şeye tutunup uçmak ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen malları tutamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine tutunarak uçmak kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, hastalıkların kalmayacağına delalettir.

Kahve falında bir şeye tutunarak uçmak aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında balona tutunup uçmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, uzun bir süre boyunca rahatsızlık yaratacak bir kişinin iş hayatında sürekli fal sahibinin karşısına çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında balık tutup bırakmak sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir