AnaSayfa / Genel / Kahve falında odun tutuşturmak

Kahve falında odun tutuşturmak

Kahve falında odun tutuşturmak aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında odun tutuşturmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı onlarla geçirin.

Kahve falında odun tutuşturmak saadete ereceğine, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ay tutulmasını görmek eşe dosta yardım edileceğine, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında güneş tutulmasını izlemek maddi ve manevi olarak destek olacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilisiyle el ele tutuştuğunu görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, dualarının karşılığını alacağına delalettir.

Kahve falında dil tutulması konuşamamak zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine tabir olunur.

Kahve falında güneş tutulması görmek kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında dolunay tutulması görmek platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ay tutulması görmek bol kazanç elde edeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir