AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipe tutunarak sallanmak

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, anne ve baba duası alınacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine alamet eder.

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimseler yüzünden üzülebilirsiniz.

Kahve falında ipe tutunup sallanmak kısmetlerin artacağına, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında ipe tutunarak sallanmak kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipe tutunarak uçmak yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine tabir olunur.

Kahve falında ipte sallanmak bundan güç ve cesaret alacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında iple sallanmak tüm fırsatları değerlendireceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında iple sallandığını görmek işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipte sallandığını görmek işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine delalet eder.

Kahve falında ip üzerinde sallanmak hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir