AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi öldürmeye çalışmak

Kahve falında fareyi öldürmeye çalışmak

Kahve falında fareyi öldürmeye çalışmak hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine, kendisi için sürpriz gelişmeler olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında fareyi öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler için güzel şeyler yapma ihtimaliniz varsa, kendinizi tutmamalı veya uzlaşılması gereken konularda ödünler vermemelisiniz.

Kahve falında fare öldürmeye çalışmak sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında fareyi öldürmeye çalışmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, sevdiği kişi ile uyumunun ve geçiminin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında timsah öldürmeye çalışmak maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini öldürmeye çalışmak sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına inanılır.

Kahve falında yılanı öldürmeye çalışmak hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine, yüceltileceği sözler duyacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir