AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, yollarının açılacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Asabi gerilimleriniz sonucu, ailenizden birisiyle ağız münakaşasına girebilirsiniz.

Kahve falında bebeği öldürmeye çalışmak maddi anlamda güçleneceği kadar manevi anlamda da ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bebek öldürmeye çalışmak başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yılan öldürmeye çalışmak ruhen rahatlığa erileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında öldürülmeye çalışmak kötü noktalara geleceğine, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çocuğunu öldürmeye çalışmak maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Kahve falında fareyi öldürmeye çalışmak kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında karısını öldürmeye çalışmak sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, daha önce yaşanmış olan kötü olayların kısa zamanda çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında öldürmeye çalışmak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir