AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare öldürmeye çalışmak

Kahve falında fare öldürmeye çalışmak

Kahve falında fare öldürmeye çalışmak maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fare öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Belli bir planın veya bazı kişilerin gerçek yüzleri ya da güvenilir olup olmadığı ortaya çıkmaya başlıyor.

Kahve falında fareyi öldürmeye çalışmak bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında fare öldürmeye çalışmak hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, gelirinin eksileceğine yorulur.

Kahve falında fareyi yakalamaya çalışmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında cin öldürmeye çalışmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, parasını dikkatli harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kediyi öldürmeye çalışmak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, onlarla ayrı düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ayıyı öldürmeye çalışmak bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, çok önemli noktalara geleceğine işaret eder.

Kahve falında öldürmeye çalışmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birini boğarak öldürmeye çalışmak Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir