AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı öldürmeye çalışmak

Kahve falında yılanı öldürmeye çalışmak

Kahve falında yılanı öldürmeye çalışmak hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, kariyer sahibi olacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, zorluk çekilen konularda düze çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı öldürmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Dengesiz bir kişilik sergilemeyin.

Kahve falında yılanı öldürmeye çalışmak çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine, aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah yılan öldürmeye çalışmak aile bireylerinden birine yardımcı olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanı öldürmeye çalışmak ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılan öldürmeye çalışmak her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine ve bütün imkânlarını kullanarak kendisinin durumla ve yaşanan olaylar ile herhangi bir bağlantısının olmadığını ispatlamaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında yılanı yakalamaya çalışmak fal sahibinin de yüzünün güleceğine, kendine döneceğine yorulur.

Kahve falında yılanı boğmaya çalışmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında yılan yakalamaya çalışmak gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı ezmeye çalışmak büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, canının sıkılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir