AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, fal sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına delalettir.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak gördüyseniz:

  • İlginç sıra dışı kişiler sizi etkileyebilirler.

Kahve falında balığı kuyruğundan tutmak sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, mirasa alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğin kuyruğunu tutmak ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın kuyruğunu tutmak Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına inanılır.

Kahve falında yılanı kuyruğundan tutmak yolunda çıkacak güçlüklerle daha iyi mücadele etmek için kendisini eğitip, donatacağına, ana baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında farenin kuyruğundan tutmak insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi kuyruğundan tutmak aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında kuyruğu kopmuş balık görmek güzel ve mutlu günler yaşayacağına, adının ülke dışında yayılacağına rivayet eder.

Kahve falında balık kuyruğu yemek herkesin istediği bir kariyeri olacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir