AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz fare kovalamak

Kahve falında beyaz fare kovalamak

Kahve falında beyaz fare kovalamak sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, isteklerinin yerine geleceğine, heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok mutlu ve güleryüzlü bir insan olacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fare kovalamak gördüyseniz:

  • Tatmin edici çalışmalar yapmak zor olabilir veya işle ya da kariyerle ilgili yorucu olaylarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında beyaz fare kovalamak sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında küçük fare kovalamak işyerini kapatacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında fare kovalamak kederden ve stresten kurtulacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında farenin kovaladığını görmek deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evden fare kovalamak yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine işarettir.

Kahve falında evde fare kovalamak kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, insanlarla karşı karşıya geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fare kovaladığını görmek doğru olanı seçeceğine, kişinin başarılarının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir