AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare kovalamak

Kahve falında fare kovalamak

Kahve falında fare kovalamak yeni bir hayata başlayacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, keyfinin, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına inanılır.

Kahve falında fare kovalamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda ise ateşli, çoşkulu bir tutuma girerek ilişkide bulunduğumuz kişiye yerine getirmekte zorlanacağınız sözler verebilirsiniz.

Kahve falında küçük fare kovalamak büyük başarılara kazanılacağına, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına işarettir.

Kahve falında farenin kediyi kovaladığını görmek hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında fare kovalamak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde fare kovalamak mutsuz ve huzursuz olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında kedinin fareyi kovaladığını görmek uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra tabir olunur.

Kahve falında evin içinde fare kovalamak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fare kovalamak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah fare kovalamak Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir