AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi ezmek

Kahve falında fareyi ezmek

Kahve falında fareyi ezmek hayırlı bir haber alınacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi ezmek gördüyseniz:

  • Çok çalışmanın karşılığını alacaksınız, şansa değil kendinize güvenin.

Kahve falında fareyi ezmek kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, stresli bir ortama gireceğine yorulur.

Kahve falında farenin kafasını ezmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, üzüntü, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında fare kafası ezmek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi ezdiğini görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine ve başarılı bir kişi olacağına delalettir.

Kahve falında farenin başını ezmek karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fare ezmek saygınlığının artacağına, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir