AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayağıyla fare ezmek

Kahve falında ayağıyla fare ezmek

Kahve falında ayağıyla fare ezmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, her istediğini elde edeceğine, bir süre bu durumun devam edeceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek gördüyseniz:

  • Kontrollü olmanızda fayda var.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fare ezdiğini görmek düşünmeden hareket edeceğine ya da bir anlık zafiyete düşerek canını ve malını tehlikeye atacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına yorulur.

Kahve falında fareyi ezdiğini görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında fare kafası ezmek bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında farenin başını ezmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, onların mutluluğu için kendisini adayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ezmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi ezmek ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir