AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ezmek

Kahve falında fare ezmek

Kahve falında fare ezmek maaşının artacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, çok hızlı bir şekilde çözüm beklerken bazı aksamalardan ötürü endişeye kapılacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, farklı iş kollarına ulaşacağına yorulur.

Kahve falında fare ezmek gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak üzere tüm gücünüzle ilerleyin, çok yakında zafer sizi bekliyor.

Kahve falında fare kafası ezmek aileye yeni bir bebeğin katılacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında farenin başını ezmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Kahve falında farenin kafasını ezmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ezmek fırsatların elden kaçırılacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek azmi ve inancı sayesinde her türlü zorluğun altından aslanlar gibi çıkacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi ezmek kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi ezdiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir