AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ezdiğini görmek

Kahve falında fare ezdiğini görmek

Kahve falında fare ezdiğini görmek yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, ticaretinin de hızlanacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında fare ezdiğini gördüyseniz:

  • Maddi konuları öncelik listenizin ön sıralarına yerleştirmelisiniz.

Kahve falında farenin kafasını ezmek sorunlarının azalmayarak her geçen gün daha fazla çoğalacağına, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi ayakla ezmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine inanılır.

Kahve falında fareyi ezmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına yorulur.

Kahve falında fare ezdiğini görmek birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, bu durumunda kısır bir döngüye dönüşeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında farenin başını ezmek çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, işlerin aksamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayağıyla fare ezmek kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, sinirlerinin yıpranması yüzünden sık sık agresif davranacağına işaret eder.

Kahve falında fare ezmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine rivayet eder.

Kahve falında fareyi ezdiğini görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir