AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi evden atmak

Kahve falında fareyi evden atmak

Kahve falında fareyi evden atmak çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, bir sebeple fal sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına, aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına ve bulunduğu sektör içinde kendisine yer edineceğine, canının derdine düşeceğine, kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına inanılır.

Kahve falında fareyi evden atmak gördüyseniz:

  • Moralinizi fazla bozarsanız sevdiğiniz kimselere karşı kırıcı tutumlara girebilirsiniz.

Kahve falında evden fare atmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına tabir olunur.

Kahve falında fare evden atmak çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi evden atmak atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kariyerinin yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında fareyi atmak bunun şans olacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işarettir.

Kahve falında fareyi yakalayıp atmak zor durumda bırakacağına, insanlara olan güvenin artacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi çöpe atmak iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında fareye tekme atmak alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir