AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare evden atmak

Kahve falında fare evden atmak

Kahve falında fare evden atmak acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, kederlerinin son bulacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatı içinde yeni bir sayfa açılacağına tabir olunur.

Kahve falında fare evden atmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak rahat yüzü göreceğine, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında fareyi evden atmak destek için ailesiyle de konuşacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evden fare atmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fare evden atmak sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareye taş atmak eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında fareyi atmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında fareyi dışarı atmak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, daha fazla gelire kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare yakalayıp atmak ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir