AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi atmak

Kahve falında fareyi atmak

Kahve falında fareyi atmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, problemlerinin çözüleceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında fareyi atmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır gizlilik içinde ya da fark edilmeden gerçekleştirdiğinizi düşünmeye başladığınız yorucu uğraşlarınızın karşılık ya da ödülleri yüzünü göstermeye başlayabilir.

Kahve falında fare dışarı atmak elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evden fare atmak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi evden atmak üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında fareyi camdan atmak yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına yorulur.

Kahve falında fareyi dışarı atmak kurulan hayallerin yıkılacağına, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fareye taş atmak iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına inanılır.

Kahve falında fare evden atmak emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında fareye tekme atmak büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir