AnaSayfa / Genel / Kahve falında evden fare atmak

Kahve falında evden fare atmak

Kahve falında evden fare atmak aldığı borçların katbekat artacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, büyük sorunlar yaşayacağına, hakkını yedirtmeyeceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evden fare atmak gördüyseniz:

  • Kendinizde veya evinizde yapacağınız değişiklikler imajınızı güçlendirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında evden fare atmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında fare evden atmak yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında fareyi evden atmak bundan da son derece mutlu olacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında fareyi tutup atmak mutluluğunun katlanacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine delalet eder.

Kahve falında fareyi çöpe atmak maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında fare yakalayıp atmak bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, hayırlı bir evlat olacağına işarettir.

Kahve falında fareyi dışarı atmak sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir