AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, huzurun kaçacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına ve bu durumun bir süre devam edeceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını gördüyseniz:

  • En azından önemsenmediğinizi hissederek kızabilirsiniz.

Kahve falında vücudunda fare dolaştığını görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda böcek dolaştığını görmek az da olsa kazanç elde edeceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında örümceğin vücudunda dolaştığını görmek yanlış adımlar atacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında farelerin dolaştığını görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına yorulur.

Kahve falında fareyi dolaşırken görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine inanılır.

Kahve falında fare doyurmak bütün sorunların tek tek yakın bir zamanda çözüleceğine, insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evde dolaşan fare görmek çok zor günler geçirebileceğine ve hayal ettiği şeylerden gün geçtikçe uzaklaşacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fare dolaştığını görmek düşmanından kurtulmaya, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir