AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabı çöpe atmak

Kahve falında çorabı çöpe atmak

Kahve falında çorabı çöpe atmak hayatından nefret duygusunu atacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, başarılarının katlanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yeni bir eve taşınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çorabı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Söylenenler veya yorumlar doğru olmayabilir ya da bazı ilişkilerinizde bazı şeyler yanlış olabilir.

Kahve falında çorabı çöpe atmak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına ve huzurunun da yerine geleceğine, yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evdeki çöpleri atmak elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmeği çöpe atmak çalışkanlık ve disiplinle birlikte iman gücüyle de hareket eden fal sahibinin asla dara düşmeyeceğine, varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yumurtayı çöpe atmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yapılan ahlaksız davranışlara işarettir.

Kahve falında çöpe bişey atmak hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, çalışılan firmanın atağa geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında kediyi çöpe atmak bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, erken evlilik yapacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir