AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü çöpe atmak

Kahve falında ölüyü çöpe atmak

Kahve falında ölüyü çöpe atmak ferahlayacağına, hafifleyeceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, küskünlük yaşanacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, mesleğinde atılım yapacağına, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü çöpe atmak gördüyseniz:

  • Uyumsuzlukları giderme veya sizin bakış açınızı anlamalarını sağlama şansınız yüksek olabilir.

Kahve falında ölüyü çöpe atmak prestij kaybı yaşayacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine tabir olunur.

Kahve falında çöp atmak problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine yorulur.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak ticarete adım atacağına, zararların telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında eski ayakkabıları çöpe atmak mutluluğun ve kazancın daim olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine yorulur.

Kahve falında kediyi çöpe atmak sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında balıkları çöpe atmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, komşularla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında çöp kutusuna çöp atmak her türlü illet hastalığın iyileşeceğine, hayallerin ve duaların kabul, günahların da affolacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir