AnaSayfa / Genel / Kahve falında balığı çöpe atmak

Kahve falında balığı çöpe atmak

Kahve falında balığı çöpe atmak yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, çok iyi paralar kazanılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, işinin de hep yürüyeceğine delalet eder.

Kahve falında balığı çöpe atmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz maddi açıdan şanslısınız veya bazı ihtiyaçlarınızı çok ucuza karşılamak imkanı bulabilirsiniz.

Kahve falında balığı çöpe atmak hayırlı bir hayat süreceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında balıkları çöpe atmak kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü çöpe atmak ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çöpe atmak çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, kazancının günden güne artacağına inanılır.

Kahve falında çöpe yüzük atmak yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, işinden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında çöpe ayakkabı atmak stres içinde günler geçireceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balkondan çöp atmak uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, herhangi bir sıkıntı ya da sorun yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir