AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi camdan atmak

Kahve falında fareyi camdan atmak

Kahve falında fareyi camdan atmak rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bu iş yüzünden bir sağlık sorunu yaşanacağına, moralinin düzeleceğine ve ağız tadı içinde bir yaşama kavuşacağına, deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, anne baba duaları alınacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında fareyi camdan atmak gördüyseniz:

  • Başkaları gibi olmak veya başka bir şeye dönüşmek arzusunda olabilirsiniz.

Kahve falında fareyi camdan atmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camdan eşya atmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini camdan atmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında camdan adam atmak geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında cama taş atmak maddi durumunun düzeleceğine, borçlarının artacağına yorulur.

Kahve falında camdan kedi atmak çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına inanılır.

Kahve falında cam bardak atmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kedi camdan atmak umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir