AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareyi dışarı atmak

Kahve falında fareyi dışarı atmak

Kahve falında fareyi dışarı atmak rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, kötü gidişe dur denileceğine, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayatına kolaylıkların, avantajların, önceliklerin ve ayrıcalıkların hükmedeceğine, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fareyi dışarı atmak gördüyseniz:

  • Sektörünüzden kişilerle veya meslektaşlarınızla iletişiminiz artıyor, yeni iş birlikleri içerisine girebilirsiniz.

Kahve falında fare dışarı atmak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında fareyi evden dışarı atmak başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında fareyi dışarı atmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında dışarıda fare görmek işlerinin istediği gibi gerçekleştirebileceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birini dışarı atmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanı dışarı atmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına tabir olunur.

Kahve falında halıyı dışarı atmak çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde fal sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında köpeği dışarı atmak daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir