AnaSayfa / Genel / Kahve falında şeytanı ateşe atmak

Kahve falında şeytanı ateşe atmak

Kahve falında şeytanı ateşe atmak her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yüzünde güller açacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, o kişiyle münakaşaya düşeceğine ve karşı karşıya kalacağı olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında şeytanı ateşe atmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin size yardımcı olmasını istiyorsanız yardım ya da destek istemekten çekinmemelisiniz.

Kahve falında şeytanı ateşe atmak doğru haber almaya, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşten şeytan görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeytana taş atmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına işaret eder.

Kahve falında şeytana tokat atmak ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında şeytana yumruk atmak yaşadığı sorunlardan kurtulması ve kendisini toparlaması için önayak olunacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan ateşe atmak kazancının azalacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçı ateşe atmak yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, yapılan şeylerin karşılığının fazlası ile alınacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hakkını savunamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateşe kağıt atmak zorlukların baş göstereceğine, faydalı şeyler yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir