AnaSayfa / Genel / Kahve falında fareye süt vermek

Kahve falında fareye süt vermek

Kahve falında fareye süt vermek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında fareye süt vermek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bazı durumlar veya sorunlar belli plan veya düzenlemelerde belli uyarlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında fareye süt vermek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kovada süt görmek miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sütün geldiğini görmek dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, gerekirse özür dileneceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göğsünde süt olduğunu görmek daha çok iş yapacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına inanılır.

Kahve falında yumurta süt görmek yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında memeden süt fışkırmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine inanılır.

Kahve falında çok fazla süt görmek yani babasına benzeyeceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında oda dolusu süt görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, verimin ve bereketin geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir