AnaSayfa / Genel / Kahve falında sütün geldiğini görmek

Kahve falında sütün geldiğini görmek

Kahve falında sütün geldiğini görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını da atlatması için çok etkili olacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sütün geldiğini gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Kahve falında gözünden süt gelmek çok büyük ve zor olayları sonlandıracağına, falı kapatan kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına delalet eder.

Kahve falında sütün geldiğini görmek değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birinin göğsünden süt geldiğini görmek üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, planlarının gerçekleşeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendinden süt geldiğini görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt geldiğini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında göğsünden süt gelmek kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine işarettir.

Kahve falında eşinin göğsünden süt geldiğini görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, yaptığı çalışmaların heba olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendi memesinden süt geldiğini görmek duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir